Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Μηχατρονική

Νέα

  • Ημερομηνία Εξέτασης Διπλωματικών Εργασιών – Απρίλιος 2021 του ΠΜΣ «Μηχατρονική»

    Ενημερώνουμε  τους φοιτητές, ότι η εξέταση των διπλωματικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00.

    Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν την παραπάνω ημερομηνία, θα πρέπει, αφού συνεννοηθούν με τους επιβλέποντες καθηγητές τους,  να ενημερώσουν τη Γραμματεία από 20-31 Μαρτίου (στέλνοντας e–mail  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με όνομα, ΑΕΜ, επιβλέποντα Καθηγητή, τίτλο διπλωματικής εργασίας – ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ).

    Από τη Γραμματεία
    ΠMΣ“ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΗ”

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ - ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έχει ως αντικείμενο την παροχή εκπαίδευσης μεταπτυχιακού επιπέδου στην Μηχατρονική, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι του ΠΜΣ να αποκτήσουν ισχυρό επιστημονικό υπόβαθρο, εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα που απαιτούν ολοκληρωμένη συνέργεια Ηλεκτρονικής, Μηχανολογίας και Ψηφιακού Ελέγχου.

logo

UNIVERSITY OF WESTERN MACEDONIA

Koila Kozanis
Postcode 50 100
Tel. +30 24610 40161

E-mail : -